Συνεχίζοντας την πάγια τακτική της λαϊκίστικης δημοσιογραφίας του, ο κ. Λαζαρίδης, για ακόμα μία φορά στήνει ηλεκτρονικά δικαστήρια, εκτοξεύει κατηγορίες και παρουσιάζει στοιχεία, πάντα, βέβαια, κατά το δοκούν. Όπως άλλωστε αρμόζει στην υπεργολαβία λάσπης που ανέλαβε να κάνει και την οποία υπηρετεί με περίσσια ζέση, όσο και επιπολαιότητα.

Η μανία του να βάλλει εναντίον της εκάστοτε Διοίκησης Θερμαϊκού, υποκρινόμενος τον υπέρμαχο της αλήθειας – μιας αλήθειας κομμένης και ραμμένης στα μέτρα, στις κατά καιρούς συμμαχίες και στις επιβουλεύσεις του – αποτυπώθηκε ξανά σε άρθρο του σχετικά με την Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου και τη σύναψη «προφορικών συμφωνιών». Μια Τουριστική Επιχείρηση, που χρεώθηκε άδικα με το ποσό των 27.500,00 ευρώ, με τη Διοίκηση να έχει ήδη ασκήσει έφεση.

Επιμελώς, ωστόσο, αποκρύπτει – εκτός κι αν υποθέσουμε ότι η βραχεία μνήμη είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει – τον υπεύθυνο, νόμιμο εκπρόσωπο-Πρόεδρο της Τουριστικής κατά τη χρονική εκείνη περίοδο, από 01/06/2015 – 31/08/2015 και 01/06/2016 – 31/08/2016,ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο και στενό του «φίλο», κ. Μισαλέμη.

Κατά πως φαίνεται η «αποκάλυψη» της αλήθειαςυπόκειται σε προϋποθέσεις φιλικής σκοπιμότητας στην παρούσα – και ίσως όχι μόνο – περίπτωση. Σκοπιμότητα, που του επιβάλλει αλλού να εξαπολύει, με ανεκδιήγητη ελαφρότητα, ισοπεδωτικά γενικευτικές επιθέσεις κατά ριπάς, ενδεδυμένες με ψεύδη και ανακρίβειες και αλλού να τηρεί προκλητική σιγήν ιχθύος!

Ψεύδη, τα οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, προκειμένου να στήσει ένα σκηνικό διαφθοράς και ασυδοσίας της Διοίκησης, βασισμένο σε πρακτικές συκοφάντησης και υπονόμευσης, με απώτερο στόχο την παραπληροφόρηση των πολιτών.

Όπως, χαρακτηριστικά, επιχειρεί να κάνει και τώρα, υποστηρίζοντας, με τρομολαγνική διάθεση, ότι ο Δήμος Θερμαϊκού έχει επιλεχθεί μεταξύ των 10 από τους 325 δήμους της χώρας, στους οποίους μετά από εισαγγελική εντολή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά του.

Απροκάλυπτα ψεύδη! Καμία εισαγγελική εντολή δεν έχει σταλεί στο Δήμο και κανένας έλεγχος δεν έχει γνωστοποιηθεί ότι θα γίνει. Αντίθετα, ένα χρόνο και πλέον περίπου νωρίτερα, δημοσιονομικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, διαπίστωσε την απόλυτη νομιμότητα των πράξεών της.

Και μιας και αρέσκεται στους αριθμούς ο συντάκτης, ας του φρεσκάρουμε τη μνήμη, υπενθυμίζοντάς του, ότι  το μόνο δεκάρι σχετικό με το Δήμο μας, είναι το 10% των οικονομικά πιο εύρωστων δήμων της χώρας, στο οποίο μας ενέταξε το ΙΟΒΕ, μετά από έρευνά του.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ο Μίσα αποστρατεύτηκε
    είν΄μεγάλη μας η λύπη,
    μα είν΄μεγάλος κι΄ ο καημός
    γιατί η ΤΕΘ του λείπει

    Την πόνεσε, την έκλαψε
    ο χρόνος πίσω δεν γυρνάει,
    έλα βρε πρόεδρε ξέχνα την
    πες "αϊ στο καλό να πάει"!

    Το νέο σου ρόλο τώρα δέξου
    και πάλι υποψήφιος κατέβα,
    σε αναγνώριση και σεβασμό
    μπορεί να χτυπήσεις φλέβα

    Έτσι είν΄η σκληρή ζωή μας
    οι δόξες για πάντα δεν κρατάνε,
    μα τα έργα τα μοναδικά των κάποιων
    οι άνθρωποι ποτέ τους δεν ξεχνάνε

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σου εύχομαι
    και χρόνο με υγεία για σένα,
    τα όνειρα της ζωής αυτής
    λύσε και μην κρατάς δεμένα!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός υπογράφει τα ανωτέρω γραφόμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.