Κατεβαίνει από το τρένο της παράταξης Μαυρομάτη ο μέχρι χθες Γενικός  Διευθυντής της ΔΕΥΑΘ Γιώργος Καραγάτσογλου.
Με ανάρτησή του πριν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό ανακοινώνει την αποχώρησή του από την παράταξη του Δημάρχου. Χωρίς να αναφέρει τους ουσιαστικούς λόγους της παραίτησής του από την έμμισθη θέση που κατείχε εκφράζει την πικρία του ευχαριστώντας τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του, που όπως λέει τον πολέμησαν για "προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους".

Η ανακοίνωσή του:

Φίλες και φίλοι, για μένα η μέρα αυτή αποτελεί κομβικό σημείο για την παραπέρα πορεία μου. Όλα είναι προσωρινά σε αυτή τη ζωή, θέσεις, αξιώματα, εξουσία. Όλα έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που πρέπει να μένει είναι να υποστηρίζουμε σταθερά τις αξίες μας, την αξιοπρέπεια μας και πάνω από όλα να παραμένουμε Ανθρωποι. Με λύπη μου παραιτούμαι από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΘ και αποχωρώ απογοητευμένος από την παράταξη Μαυροματη. Μέσα από αυτή τη θέση προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα ανθρώπινα και ταπεινά. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου από καρδιάς, ακόμη και αυτούς που κάνανε τα πάντα να με πολεμήσουν για προσωπικούς η πολιτικούς λόγους. Δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω πολιτικός.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.