Έντρομοι είδαν οι θαμώνες μπαρ στο Κολωνάκι μια σερβιτόρα να τρώει ξύλο από έναν άνδρα, που σύμφωνα με καταγγελίες της επιτέθηκε γιατί δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκε και έσπασε στο ξύλο νεαρή υπάλληλο καταστήματος, γιατί δεν ενέδωσε στις ορμές του. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (20/1) σε κατάστημα της Πατριαρχου Ιωακείμ.
Ο υπαστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μπήκε στο καφέ που εργάζεται η κοπέλα και της επιτέθηκε με άγριες σεξουαλικές διαθέσεις. Η υπάλληλος έντρομη αντιστάθηκε και ο αστυνομικός άρχισε να τη χτυπά με μανία. Από τις φωνές μαζεύτηκε κόσμος, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Μετά από υπόδειξη πολιτών και του θύματος οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπεδες στον δράστη.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα, όμως όταν διαπιστώθηκε ότι είναι ένστολος, που φέρει τον βαθμό υπαστυνόμου και υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.