Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως κανείς δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής, όταν οι κλέφτες κάνουν σχεδόν καθημερινά πάρτυ στον Θερμαϊκό. Και δεν φταίει μόνο η κατακόρυφα ελλατωμένη αστυνομική δύναμη, ούτε η κατάργηση δύο αστυνομικών τμημάτων αλλά η αποδεδειγμένη αύξηση της εγκληματικότητας σε όλη τη χώρα (πώς θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο δήμος  Θερμαϊκού; )

Η χθεσινή σοδειά των γνωστών ( ; ) κλεφτών ήταν πλούσια.... σε πόρτες, που αφαίρεσαν τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου από το Κλειστό Γυμναστήριο Μηχανιώνας. Οι δράστες προφανώς γνώριζαν πως δεν υπάρχει φύλαξη και ήταν παιχνίδι γι' αυτούς να πάρουν ότι ήθελαν. Αυτή τη φορά ξεμοντάρισαν τις πόρτες του γυμναστηρίου, τις φόρτωσαν με την ησυχία τους και εξαφανίστηκαν.

Τις απώλειες κατέγραψαν οι υπάλληλοι που άνοιξαν το γυμναστήριο το πρωί της Κυριακής.

Έρευνες διεξάγει το ΑΤ Ν. Επιβατών, αλλά πολύ φοβόμαστε πως δεν θα υπάρξει καμιά ανεύρεση των δραστών. Πολύ περισσότερο των θυρών που μάλλον θα ταξιδεύουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ελπίζουμε να μην επιστρέψουν οι ελαφροχέρηδες, γιατί μπορεί τότε να χάσουμε και τις κάσες .....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.