Έκλεισε η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον Ακτιβιστή, προκειμένου να καταγραφεί η άποψη των συμμετεχόντων αναφορικά με την διαχείριση του Σκοπιανού ζητήματος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Έντονη είναι η αντίθεση της συντριπτικής πλειονότητας των αναγνωστών του ιστολογίου, αλλά και των χρηστών των ομάδων του facebook που είχε αναρτηθεί (ΠΕΡΑΙΑ το στολίδι του Θερμαϊκού, ΠΕΡΑΙΑ η θέα της Θεσσαλονίκης και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.... στα ανατολικά), που έλαβαν μέρος.

Το 78% (753 συμμετέχοντες) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤο 19% (186 συμμετέχοντες) ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ καιτο 2% (22 συμμετέχοντες) απάντησαν πως είτε ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ είτε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ

Αφού ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν και διαμόρφωσαν το παραπάνω αποτέλεσμα, που δείχνει την πλήρη αποστροφή στις επιλογές της κυβέρνησης σε ένα κεντρικό ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα, οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε για την εγκυρότητα της δημοσκόπησής μας αφού μόνο μια συμμετοχή για κάθε IP επιτρέπεται, σύμφωνα με την easypolls.net την οποία εμπιστευτήκαμε για το poll αυτό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Θέλω να πιστεύω πως κάτι πήγε λάθος στους νέους αλγόριθμους που πρόσθεσε ή σε άλλους που διόρθωσε ο Mark κατά την προχθεσινό απαγορευτικό του Facebook (ναι τότε που δεν δεχόταν φωτο ή links).
    Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως απαγορεύει αναρτήσεις και ποσταρίσματα σε ομάδες και σελίδες ακόμα και του διαχειριστή που περιέχουν τις "προσβλητική λέξη": Σκοπιανό.
    Γιατί άλλη βέβηλη λέξη δεν ανακάλυψα σε ανάρτησή μου στην οποία ανακοινώνω τα αποτελέσματα τηςδημοσκόπησης του "ακτιβιστή" σύμφωνα με τα οποία 78% είναι αντίθετοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών 19% την αποδέχονται και 2% δεν ξέρουν ή δεν έχουν γνώμη.
    Γιατί πραγματικά θα ήταν τραγικό για όποια επιφαινόμενη ελευθερία του διαδικτύου να υπάρχει τέτοιου είδους περιορισμοί και αποκλεισμοί έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να που αμέσως μετά ήρθε και το μπλοκάρισμα των αναρτήσεων από το φιλελεύθερο και δημοκρατικό facebook ...... Δεν κάνω λάθος; Παίζει αλήθεια το κάτι χειρότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.