Μάλλον το ποτήρι ξεχείλισε για τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη στον τελευταίο βανδαλισμό στο ΚΑΠΠΑ.
Γιατί παρ' ότι και πριν δύο - τρεις μήνες είχε απευθύνει έκκληση προς τις αστυνομικές δυνάμεις για εντατικοποίηση της δράσης τους με δεδομένη την αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή, βλέπουμε στο δελτίο τύπου που λάβαμε να έχει οργιστεί και να ζητά μετ' επιτάσεως την λήψη άμεσως μέτρων που θα οδηγήσουν στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού.

Δυστυχώς κατά τη γνώμη μας, αν και η αύξηση της εγκληματικότητας βαίνει αυξανόμενη σε όλη την επικράτεια και προφανώς την γεννά και την πολλαπλασιάζει η οικτρή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε συνδυαζόμενη με τις χαμηλές αντιστάσεις προς την παραβατικότητα που διατηρεί μέρος των συμπολιτών μας, θα τονίζαμε πως η έξαρση του τελευταίου χρόνου έχει να κάνει και με την κατάργηση των δύο αστυνομικών τμημάτων (επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) της Κερασιάς και της Επανομής.
Το δελτίο τύπου:

Άμεσες ενέργειες για την πάταξη της εγκληματικότητας στο Δήμο Θερμαϊκού ζητά ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης
Κραυγή αγωνίας για τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στο Δήμο Θερμαϊκού, αλλά και το φαινόμενο καύσης πλαστικών στο καταυλισμό των Ρομά έξω από την Περαία, διατυπώνει μέσω επιστολής προς τον αστυνομικό διευθυντή ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης. 
Με αφορμή τα σχεδόν καθημερινά κρούσματα κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων σε σπίτια και επιχειρήσεις πολιτών αλλά και δημόσιων κτιρίων, όπως το πρόσφατο πλιάτσικο στο ΚΑΠΠΑ 2000, περιγράφει γλαφυρά την αίσθηση ανασφάλειας στον κόσμο. Απειλή όμως για την δημόσια υγεία προκαλούν και οι παράνομες καύσεις που γίνονται στο καταυλισμό των Ρομά. Παρόλο που η Δημοτική Αρχή έχει επανειλημμένως καταγγείλει αυτές τις παράνομες συμπεριφορές κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται. 
Επειδή όμως η υπομονή εξαντλείται, όπως αναφέρεται στην επιστολή, θέτει προ των ευθυνών τους αρμόδιους, ώστε να παταχθούν τέτοια φαινόμενα και να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στη περιοχή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.