Απογοήτευσε πλήρως ακόμη και τους φίλους του ο Λάκης Λαζόπουλος στην μετά από πολύ καιρό επαναφορά του "Αλ Τσαντήρι" στο κανάλι open.

Ο εμπνευσμένος καλλιτέχνης που κατά το παρελθόν από τις εκπομπές του είχε ασκήσει δριμεία και καυστική σάτιρα σε προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, στη χθεσινή πρώτη ( ; ) εκπομπή του όχι απλά δεν άσκησε κριτική στην προδοτική πολιτική των νεοδοσίλογων (κάπως έτσι δεν χαρακτήριζε τους προηγούμενους μνημονιακούς ΝΔΠασόκους ; ) αλλά έστησε ένα κομμένο και ραμμένο κόνσεπτ στα μέτρα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Απέφυγε ακόμα και το όνομα του Τσίπρα να αναφέρει πόσο μάλλον να ασχοληθεί με το ξεπούλημα του μεγάλου εθνικού ζητήματος της Μακεδονίας.

Αυτό εν πολλοίς θεωρείτο αναμενόμενο από τους περισσότερους πριν την ανέβασμα της εκπομπής, αφού οι περισσότεροι πίστευαν πως ο Λάκης θα ευρίσκετο σε διατεταγμένη υπηρεσία στήριξης του Αλέξη Τσίπρα. Και φυσικά δεν είχαν άδικο.

Εκείνο όμως στο οποίο θα ήθελα να σταθώ είναι πως ήταν πραγματικά απογοητευτικός, θλιβερός και χωρίς ίχνος έμπνευσης. Ούτε κάποια γνωστά ευφυολογήματα δεν έπιασαν. Ακόμη έκαψε τους δύο πολύ καλούς κωμικούς ηθοποιούς που κάλεσε να τον συνδράμουν, με δεδομένο ότι ήταν ατυχές έως και προβοκατόρικο το τόρι του σκετς. Μάλιστα σπατάλησε (ή μήπως ξεφορτώθηκε) κυριολεκτικά μεγάλος μέρος του χρόνου της εκπομπής δίνοντας βήμα σε έναν αμφιλεγόμενης αξίας τραγουδιστή.

Σε γενικές γραμμές λύπη προκαλεί η άνευρη, χωρίς έμπνευση και προφανώς καθοδηγούμενη παρουσία του στην TV. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και δυσκοίλια ......

Καληνύχτα Λάκη .......

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.