Η παρακμή στη χώρα μας επεκτείνεται πλέον σε όλες της εκφάνσεις του βίου των κατοίκων της.
Δυστυχώς δεν περιορίζεται στις ουρές των νεοελλήνων που συρρέουν στα βιβλιοπωλεία για να αγοράσουν το πρωτόλειο σύγγραμμα του παίκτη του syrvivor.
Ούτε σταματά στον μάγκα υπουργό υγείας, που αντί να εφαρμόσει το νόμο για το κάπνισμα, αρειμανίως και προκλητικά συνεχίζει να καπνίζει στο δημόσιο χώρο του υπουργείου του.
Ούτε εξαντλείται στις δικαστικές αίθουσες και τους δικαστικούς που αθωώνουν στην ουσία επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή σε παιδόφιλο και παιδεραστή πρώην βουλευτή και δεξί χέρι του αρχηγού της ΝΔ Κούλη Μητσοτάκη.

Το νέο κρούσμα έκπτωσης του μέτρου, μπορεί να προκαλεί θυμηδία ανάμεικτη με θλίψη, αφού πλέον η παρακμή εμφανίζεται και σε δημόσιες "τσαμπουκαλίδικες" κόντρες με χειροδικίες γνωστού μεγαλοδικηγόρου με εθνικό διασκεδαστή.
Δεν ξέρουμε πού μπορεί να φτάσει η κατάντια όταν πιάνει ο Κούγιας από τον λαιμό τον Λαζόπουλο, επειδή, όπως λέει,  ο τελευταίος τον "κοίταξε και γέλασε".
Πόσο πιο κάτω να φτάσει η ξεφτίλα όταν ο δικηγόρος "αποκαλύπτει" ότι αυτός έσωσε τον Λαζόπουλο από την υπόθεση της θαλαμηγού Therapy "στη Μύκονο, όπου ήταν επιβάτης μαζί με νεαρούς κολυμβητές του αθλητικού ομίλου Βουλιαγμένης, πριν αποβιβαστεί εγκαίρως και πριν η Αστυνομία και το Λιμενικό συλλάβει τους υπόλοιπους επιβάτες μέσα στην κοκαΐνη".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.