Η Παγκόσμια Πόλη - υποψήφιος Δήμαρχος Καψάλας Συμεών έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τη καθαριότητα του Δήμου Θερμαϊκού:

Άμεσα θα πρέπει να εφοδιασθούμε ΟΛΑ τα απαραίτητα Τεχνικά μέσα (αποριμματοφόρα & κάδους) και το αντίστοιχο προσωπικό ώστε να μπορούμε να μαζεύουμε τα σκουπίδια με ίδια μέσα.

Δημιουργία Ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την άμεση αναφορά α) γεμάτων κάδων, β) παρατημένων κλαδιών, γ) ογκωδών κ.λ.π.

Προμήθεια στολών και ειδικού προστατευτικού υλικού για τους εργαζόμενους καθαριότητας.

Αλλαγή νοοτροπίας: Κάθε νοικοκυριό έχει τον δικό του κάδο απορριμάτων και τον βγάζει στο δρόμο την ημέρα και ώρα που θα αναγράφεται στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου και στο διαδίκτυο. (Σταδιακή εφαρμογή στα χωριά)

Δημιουργία πιστοποιημένου χώρου ανακύκλωσης-μεταφόρτωσης ΣΜΑ με στόχο την ανακύκλωση (σε πρώτη φάση) του 50% των απορριμάτων.

Παροχή ειδικές χρωματιστές σακούλες (με barcode τον αριθμό της ΔΕΗ) για ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, αλουμινίου, γυαλιών και ηλεκτρικών συσκευών.

Κομποστοποίηση κλαδιών και οργανικών αποβλήτων.

Μείωση μέχρι 50% των δημοτικών τελών σε όσους ανακυκλώνουν το 50% των σκουπιδιών.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.