Ανανεώνοντας το λουτρικό του εξοπλισμό και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των λουόμενων, ο Δήμος Θερμαϊκού προχώρησε στην τοποθέτηση νέας, μοντέρνας υποδομής που καλύπτει τις βασικές τους ανάγκες για αποδυτήριο και ντουζ.

Το Αποδυτήριο – Ντουζ σε σχήμα σπείρας, το αρχετυπικό σύμβολο της οποίας συναντάται τακτικά στη φύση, την τέχνη και την αρχιτεκτονική, τοποθετήθηκε στην παραλία της Περαίας, στο πρώην «Κοχύλι», μετά από δωρεά της εταιρείας ΑΑΕ (Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος).

Αποτελεί μια καινοτόμα, εξαιρετικά ανθεκτική και μη μόνιμη, όπως απαιτεί η νομοθεσία για τις ακτές, κατασκευή, που έχει κατακτήσει βραβείο καινοτομίας στα Tourism Awards 2016 και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του ΟΒΙ (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας), ενώ συμβάλλει συγχρόνως στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση επισκεπτών και λουόμενων για την ανάγκη προστασίας των ακτών από τα απορρίμματα, μέσω περιβαλλοντικών μηνυμάτων στην επιφάνειά της.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.