Σίγουρα ο ένας προηγήθηκε κι ο άλλος ακολούθησε στον προσδιορισμό της ημερομηνίας και ώρας παρουσίασης των υποψηφίων και του προγράμματος των συνδυασμών τους.
Γνωρίζουμε ότι αυτός που είχε ορίσει πρώτος την Κυριακή 17/3 ήταν ο Γιάννης Μαυρομάτης και λογικά ακολούθησε ο Γιώργος Τσαμασλής.
Αυτή  ήταν και η αιτία έκδοσης δελτίου τύπου από το επιτελείο Μαυρομάτη με το οποίο καταλογίζει πρόθεση στον αντίπαλό του ως προς την επιλογή της μέρας και ώρας. Κι αυτό γιατί προφανώς θεωρεί ότι στερεί το δικαίωμα από τον κάθε πολίτη να παρακολουθήσει τις δύο συγκεντρώσεις και να κρίνει από τα προγράμματα αλλά και από τις υποψηφιότητες αλλά ίσως και από τις παρουσίες.
Και τρολάρει (κατά κάποιο τρόπο) τον Γιώργο Τσαμασλή όταν αναφέρει πως η διαφορετική ώρα θα του έδινε την ευκαιρία "να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, που αποτυπώνεται στην αγάπη του κόσμου, μιας και είχε αγνοήσει επιδεικτικά τα καλέσματα μας να παρευρεθεί στον ετήσιο απολογισμό του Δημάρχου σε κάθε Δημοτική Ενότητα"

Το δελτίο τύπου της παράταξης ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ:

Πολιτικό unfair Τσαμασλή για να σταματήσει τις «διαρροές» της παράταξης του
Ως κίνηση πανικού θα χαρακτηρίζαμε την χθεσινή (12/03/2019) ανακοίνωση της παράταξης του κου Τσαμασλή να πραγματοποιήσει εκδήλωση για τις επερχόμενες εκλογές την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα με την προγραμματισμένη εδώ και μέρες (06/03/2019) ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» στο ΚΑΠΠΑ2000.

Γνωρίζοντας, την δυναμική του συνδυασμού μας, τα προγνωστικά που δείχνουν ως φαβορί τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη (εφημερίδα Παραπολιτικά 08/03/2019) και κυρίως την εμπιστοσύνη των πολιτών στο έργο και όραμα μας, ο κος Τσαμασλής προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, καθώς όλο και περισσότερα στελέχη εγκαταλείπουν την ομάδα του.

Τέλος, θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να έρθει την Κυριακή 17/03/2019 στις 11:30 στο ΚΑΠΠΑ2000 και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, που αποτυπώνεται στην αγάπη του κόσμου, μιας και είχε αγνοήσει επιδεικτικά τα καλέσματα μας να παρευρεθεί στον ετήσιο απολογισμό του Δημάρχου σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Πάντως, τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν στο κλίμα της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκαρφιστούν για τη συνέχεια.
Άμεση ανταπάντηση από τον Τσαμασλή

Δεν άργησε να απαντήσει η παράταξη Θερμαγικός, επιστρέφοντας το τρολάρισμα με την υπόδειξη "Μακάρι να είχε ασχοληθεί όσο ασχολείται με την δημοτική μας παράταξη, με τα προβλήματα του Δήμου μας".
Το αντίστοιχο δελτίο τύπου:
Ο δικαιολογημένος πανικός του απερχόμενου δημάρχου κ.Μαυρομάτη τον οδηγεί σε τραγικά λανθασμένες κινήσεις. Σήμερα προσπάθησε να υποδείξει στην παράταξη μας ποτέ θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση.

Μακάρι να είχε ασχοληθεί όσο ασχολείται με την δημοτική μας παράταξη, με τα προβλήματα του Δήμου μας. Αν το είχε κάνει δεν θα τον είχε εγκαταλείψει η πλειοψηφία των παλαιών συνεργατών και υποστηρικτών του.

Στις 26 Μαΐου ο Δήμος μας θα προχωρήσει μπροστά και οι παλαιοκομματικές πρακτικές του κ. Μαυρομάτη θα αποτελέσουν μια δυσάρεστη ανάμνηση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.