Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου βάσει της οποίας ανατίθεται η αποκομιδή απορριμμάτων σε ιδιωτική εταιρεία σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Δημήτρης Καπλάνης.

Απλά αγαπητέ Δημήτρη θα αναμέναμε από εσένα εκτός από την αναγκαία κριτική αλλά και πρόταση.  Θεωρούμε πως είναι απαραίτητο κυρίως από τους υποψηφίους δημάρχους. Άλλωστε είσαι έμπειρος αυτοδιοικητικός.

Ο σχολιασμός:


ΑΦΟΥ πήξαμε στα σκουπίδια!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ αγοράσαμε 5 <<νέα>> απορριμματοφόρα!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ στην τηλεόραση δήλωσε ο δήμαρχος ότι <<ο δήμος Θερμαϊκού προχώρα στην πλήρη απαλλαγή του από ιδιώτες στον τομέα της καθαριότητος >>!!!!!!!!
ΑΦΟΥ με σημερινό δελτίο τύπου ο δήμαρχος , μας είπε πως , ως πρώτη προτεραιότητα ( ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ!!!!!!!!!!! ) έχει την εξαγορά εξοπλισμού για την καθαριότητα ώστε να μας λείψουν οι εργολάβοι και οι μεσάζοντες !!!!!!!!!!!!!!!
Τι λέτε ότι έκανε???????????????
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ !!!!!!!!!!!
Έκανε νέα σύμβαση με τον εργολάβο καθαριότητας για τα επόμενα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<< Δευτέρα 18 Μαρτίου, σε συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θερμαϊκού, με την υπ’ αριθμ. 81/2019 απόφασή της, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την οριστική κατακύρωση της ανάθεσης της υπηρεσίας «Υπηρεσίες αποκομιδής, μεταφοράς και διάθεσης απορριμμάτων του Δήμου Θερμαϊκού για είκοσι τέσσερις (24) μήνες» βάση της υπ αριθμ. Διακήρυξης του Δημάρχου Θερμαϊκού 406/19962/2017, στην «ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ – ΠΕΡΜΕ HELLAS Α.Ε. – ANTIPOLLUTION ANE», με προσφερόμενη τιμή (κόστος υπηρεσίας) 1.910.500,00 € άνευ Φ.Π.Α. >>
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ21 Μαρτίου 2019 στις 3:31 μ.μ.

    Αγαπητέ ακτιβιστή.

    Είναι αλήθεια πως δεν αρκεί η κριτική .

    Έχουμε υποχρέωση όλοι εμείς που θέλουμε να μας εμπιστευτούν οι δημότες μας ,τις τύχες του τόπου μας, να έχουμε και προτάσεις .
    Είναι αλήθεια πως κάποια πράγματα που τα θεωρώ αυτονόητα για πολλούς δεν είναι.
    Ας αρχίσουμε λοιπόν την κατάθεση των προτάσεων με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα .
    Η πρόταση λοιπόν είναι η εξής
    Ο εκάστοτε δήμαρχος θα πρέπει να έχει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως ,να είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ , να είναι ΣΥΝΕΠΗΣ να είναι ΤΙΜΙΟΣ να τηρεί τις υποσχέσεις του , να διαχειρίζεται με σύνεση
    τα οικονομικά του δήμου και πολλά αλλά φυσικά στην επόμενη πρόταση.


    Υ.Γ. Από ότι διάβασες στην ανάρτηση μου τι προκύπτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.