Με πειστικό και αποφασιστικό λόγο ο Δήμαρχος Θερμαϊκού και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Μαυρομάτης περιέγραψε τις δράσεις που πραγματοποίησε η σημερινή Διοίκηση και σκιαγράφησε τις επόμενες κινήσεις του για την ανάπτυξη σε κάθε επίπεδο του Δήμου. Απάντησε με σαφήνεια σε κάθε ερώτηση της δημοσιογράφου και δεν παρέλειψε να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις στις αιτιάσεις των υπόλοιπων υποψηφίων.

Αναλυτικά, μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα της οδικής προσπελασιμότητας του Δήμου μας που φρενάρει την τουριστική ανάπτυξη του, την αξιοποίηση όλων των δημοτικών ακινήτων και εκτάσεων του, την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Αγίας Τριάδας, τον καθορισμό των χερσαίων ζωνών των λιμανιών σε Αγγελοχώρι, Περαία, Ν. Επιβάτες και Ν. Μηχανιώνα, ώστε να δημιουργηθούν τουριστικά καταφύγια και την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών. Επιπλέον τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας.Για το ζήτημα των παράνομων καύσεων στο καταυλισμό των Ρομά στη Περαία, ανέφερε τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς της Διοίκησης, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία των Ρομά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία τους, ώστε να μετεγκατασταθεί ο καταυλισμός έξω από τα όρια του Δήμου.

Τέλος, για την καθαριότητα επεσήμανε την πάγια θέση του για τη διαχείριση των σκουπιδιών με Δημοτικά μέσα και τη δημιουργία στόλου οχημάτων από το μηδέν με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό στην τρέχουσα θητεία.

Τα σχετικά βίντεο μπορείτε να τα δείτε εδώ:
https://www.activistis.gr/2019/03/blog-post_17.html

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.