Μία νέα υπόθεση που θυμίζει την υπόθεση με την ηλικιωμένη που πουλούσε τερλίκια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, τον περασμένο Μάρτιο στην Κατερίνη μία 80χρονη πιάστηκε να πουλά περίπου 5 κιλά, χόρτα χωρίς άδεια στις παρυφές μιας λαϊκής αγοράς της πόλης. Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία μετά από καταγγελία που έκαναν άλλοι έμποροι κατά της ηλικιωμένης.

Όπως και στην 90χρονη με τα τερλίκια, σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης, της επιβλήθηκε πρόστιμο, το γνωστό, των 200€, ενώ της ήρθε και κλήση για το δικαστήριο, το οποίο θα εκδικαστεί τον προσεχή Ιούνιο.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του Open:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.