Σε μια διαφορετική εκδήλωσης η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δημοσιοποίησε το ευρωψηφοδέλτιό της χθες το μεσημέρι στον κινηματογράφο Ααβόρα σε πλήθος μελών και φίλων του κόμματος.
Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε η Πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Συμμετέχουμε στις Ευρωεκλογές για να εκπροσωπήσουμε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και να συγκρουστούμε με τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατέλυσαν τη Δημοκρατία στη χώρα μας» από τα βασικά σημεία της ομιλία της Προέδρου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ζωή Κωνσταντοπούλου που άνοιξε την εκδήλωση.

Ακολούθησαν  σύντομες παρεμβάσεις από υποψήφιους-υποψήφιες Ευρωβουλευτές.
Ανάμεσα στους υποψηφίους και ο διαχειριστής του "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ", Φυσικοθεραπευτής και ενεργός πολίτης Χρήστος Ιβάνοβιτς.
Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που επιλέχτηκα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, την καπετάνισσα της Πλεύσης και ανυπόταχτη πολιτικό  με την ασίγαστη φωνή και τον συνεχή ενθουσιασμό ανατροπής του κατεστημένου μνημονιακού συστήματος πατρωνίας και διαπλοκής.
Θεωρώ επίσης υψηλή τιμή που βρίσκομαι μεταξύ των σημαντικών και τόσο αξιόλογων συνυποψηφίων μου και ιδιαίτερα για την δήλωσή μας να αντιπαρέλθουμε προσωπικές ταχτικές, στρατηγικές και φιλοδοξίες προκειμενου να να υπηρετήσουμε τον υπέρτατο στόχο της νίκης του ΕΥΤΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με ηγέτη την ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.























Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.