Σήμερα το πρωί στο Πταισματοδικείο Αθηνών, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον Διαμαντή Καραναστάση και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, πληρεξούσιο δικηγόρο της Πλεύσης, κατέθεσαν υπόμνημα προς τον Εισαγγελέα, για τη διερεύνηση της καθυστέρησης διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών και την παράλειψη Βούτση να φέρει το θέμα στην Ολομέλεια επί σχεδόν 3 χρόνια.

Μαζί και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας Χρήστος Ιβάνοβιτς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Ηλίας Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Παπαδόπουλος και μέλη και φίλοι της Πλεύσης Ελευθερίας κ του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Είναι μια ακόμη ενέργεια, στο πλαίσιο του νομικού φορέα της Πλεύσης Ελευθερίας Δικαιοσύνη για Όλους, προκειμένου να διεκδικηθούν οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, με επίσημες και έννομες ενέργειες κ όχι στα λόγια! Η έρευνα διατάχθηκε μετά από τα εξώδικα που στείλαμε σε Παυλόπουλο-Τσίπρα-Βούτση από τον Σεπτέμβριο 2018 έως και τον Γενάρη 2019.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.