Ο Φραντζανάς Αλέξανδρος είναι ένα νέο παιδί, ένα νέος συνάδελφος φυσικοθεραπευτής και γιος αγαπημένης φίλης. Εκτίθεται για πρώτη φορά σε εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συνεργασίας του υποψήφιου δήμαρχου Ηλία Ζάχαρη, στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών.
Ας προσέξουμε το βιογραφικό του και τις σκέψεις του:


Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στις Συκιές , στην περιοχή του Φωτισμένου βράχου δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Σπούδασα στην Εθνική Αθλητική Ακαδημία της Σόφιας στο τμήμα της Φυσικοθεραπείας και απέκτησα τον τίτλο σπουδών μου το 2010. 
Αποφάσισα να ασχοληθώ με την φυσικοθεραπεία λόγω της μητέρας μου Ευαγγελίας Μόρρου που είναι και η ίδια φυσικοθεραπεύτρια και με έκανε να αγαπήσω την προσφορά προς τον άνθρωπο από τα παιδικά μου χρόνια. 
Τα πρώτα μου εργασιακά βήματα ήταν στον τομέα της υγείας Εργάστηκα στο Κέντρο Αποκατάστασης ‘’Αρμονία’’ στη συνέχεια εργάστηκα στη Σαντορίνη με το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι". 
Το ταξίδι μου δεν σταμάτησε εκεί . Έζησα και εργάστηκα στο Λονδίνο στον ιδιωτικό τομέα υγείας. Επέστρεψα στην Ελλάδα όπου έκανα για περίπου δυο χρόνια την εξειδίκευση μου στην "Hellenic Orthopaedic Manipulative Therapy Diploma" ενώ ταυτόχρονα εργαζόμουνα στην Ιατρική Μονάδα Αποκατάστασης "Θεραπεία". 
Σήμερα θα με βρείτε στην "Αγία Κυριακή" στο Ασβεστοχώρι όπου και είμαι ο φυσικοθεραπευτής του ιδρύματος. Για χρόνια υπήρξα αθλητής και παίκτης του μπάσκετ σε ομάδες του δήμου μας όπως ΒΑΟ, Παναθλητικός, Ένωση Συκεών , καθώς προέρχομαι από οικογένεια που έχει τον αθλητισμό μέσα στη ζωή της, μεγάλος εμπνευστής μου είναι ο πατέρας μου Παναγιώτης Φραντζανάς που υπήρξε παίκτης και προπονητής ποδοσφαίρου σε ομάδες του Δήμου μας αλλά και σε πολλές άλλες σε όλη την Ελλάδα. 
Ο εθελοντισμός είναι στη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια μέσω της ΜΚΟ "Οικογένεια και Παιδί". 
Με τα κοινά ασχολούμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια. 
Είμαι λάτρης της ελληνικής ιστορίας για αυτό και χρησιμοποιώ εν κατακλείδι μια φράση του Αριστοτέλη που με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή "Ώσπερ σώμα στερηθέν ψυχής πίπτει, ούτω καί πόλις, μή όντων νόμων, καταλύεται". "Όπως το σώμα, όταν στερηθεί της ψυχής πεθαίνει, έτσι και η πόλη, όταν δεν υπάρχουν νόμοι, καταλύεται".


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.