Με δελτίο τύπου η παράταξη του Γιάννη Μαυρομάτη Θερμαϊκός Νέα Πορεία κατηγορεί για "σκασιαρχείο" τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιώργου Τσαμασλή.

Μάλιστα για να στηρίξει την κατηγορία της δημοσιεύει και φωτογραφία που  πιστοποιεί την "απόδραση" αυτή:
Αυτή την εικόνα παρουσίαζε χθες το Δημοτικό συμβούλιο, το τελευταίο πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης κενά. Με την εύκολη οδό της αποχώρησης «τιμούν» τη ψήφο των πολιτών. Αυτό έμαθαν να κάνουν κάθε φορά που στερούνται επιχειρημάτων και σοβαρού πολιτικού λόγου.
Ας έχουν στο μυαλό τους, οι κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης, πως οι δημότες του Θερμαϊκού κρίνουν και αξιολογούν τις ενέργειες καθενός μας. Και σε 30 ημέρες από σήμερα θα δώσουν και τις απαντήσεις τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.