Τρεις εβδομάδες ήταν στον αέρα η διαδικτυακή δημοσκόπηση για την οποία συνέπραξαν ο "Ακτιβιστής" και πέντε μεγάλες ομάδες του facebook από τον Θερμαϊκό και την Ανατολική Θεσσαλονίκη. 
Αυτές είναι οι:
ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΠΕΡΑΙΑ το στολίδι του Θερμαϊκού
ΠΕΡΑΙΑ η θέα της Θεσσαλονίκης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ... στα ανατολικά (Θερμαϊκός - Θέρμη - Καλαμαριά - Πυλαία)
Η Μηχανιώνα στην καρδιά μας

Ήταν ανοιχτή από τις 17/3/19 έως και σήμερα 7/4/19. Έκλεισε στις 15:00.

Την δημοσκόπηση την πραγματοποιήσαμε, παρά τη γνώση πως καμία δημοσκόπηση δεν μπορεί να είναι αδιάβλητη και ειδικά όσες γίνονται διαδικτυακά.
Αν και φροντίσαμε να διασφαλίσουμε την μία μόνο ψήφο ανά IP, παρατηρήσαμε τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από ορισμένους εκούσια και άλλους ακούσια για περισσότερες ψήφους. Σ' αυτό συνετέλεσε και η πλατφόρμα παρά τις δικλείδες ασφάλειας που παρείχε.
Το σύστημα απέβαλε αυτόματα τις ψήφους όσων IP ήταν περισσότερες από 2.
Χωρίς καμία διάθεση να αδικήσουμε κανέναν από τους υποψηφίους, δεν είμαστε σίγουροι για την δύναμη που δίδει το συγκεκριμένο poll σε κάθε υποψήφιο.
Εκείνο που νομίζουμε πως εξάγεται με περισσότερη ασφάλεια είναι οι δύο πρώτοι συνδυασμοί, Τσαμασλής και Μαυρομάτης, και νομίζουμε αποτυπώνεται παρά τον σκεπτικισμό αναφορικά με τον συνολικό αριθμό συμμετασχόντων, τις διπλές ενδεχόμενα ψήφους, τις πολλές ακυρωμένες λόγω κοινής IP και φυσικά τον διαδικτυακό χαρακτήρα της δημοσκόπησης.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και με την ψήφο τους συνέβαλλαν στα αποτελέσματα που σήμερα ανακοινώνουμε με όλες τις παραπάνω επιφυλάξεις:
Συνολικά υπολογίστηκαν οι ψήφοι 671 φίλων που έλαβαν μέρος στο γκάλοπ (Ας τις πούμε έγκυρες ψήφους ....). 
Και έλαβαν κατά σειρά επιτυχίας:

ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ: 136 (20%)
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: 127 (19%)
ΚΑΨΑΛΑΣ: 93 (14%)
ΧΑΤΖΗΒΑΛΑΣΗΣ: 88 (13%)
ΠΑΡΑΣΧΟΥ: 50 (7%)
ΤΖΕΚΟΣ: 31 (5%)
ΚΑΠΛΑΝΗΣ: 29 (4%)
ΜΩΡΑΛΗ: 28 (4%)
ΚΑΝΕΝΑ: 57 (8%)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ: 32 (5%)




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.