Πέντε νέα ειδικά οχήματα 4Χ4 ενισχύονται οι εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας των δήμων μελών του Δικτύου για την Υποστήριξη της Λειτουργίας και την Εκπαίδευση των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας σε Θέματα Φυσικών Καταστροφών (ΔΥΟΠΠ) στo πλαίσιo του προγράμματος eOUTLAND.

Η τελετή παράδοσης των οχημάτων που έγινε στην Πλατεία Παραμάνα της Θέρμης αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ένα δημαρχιακο event με την παρουσία δημάρχων των δήμων που ενισχύθηκαν από το πρόγραμμα αλλά και την συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχου Βούλας Πατουλίδου.

Παρόντες στην εκδήλωση παράδοσης των ειδικά εξοπλισμένων οχημάτων οι δήμαρχοι Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημαρέλλος, η Βούλα Πατουλίδου, εθελοντές πολιτικής προστασίας των δήμων, εκπρόσωποι του ΕΚΕΤΑ και της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας.


Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των δημάρχων μελών του δικτύου, τους εθελοντές πολιτικής πολιτικής προστασίας για την "προσφορά τους στην κοινωνία και το αίσθημα ευθύνης. Στόχος μας είναι, μέσα από τα προγράμματα στα οποία έχουμε ενταχθεί να αξιοποιήσουμε και να διευκολύνουμε το έργο της πολιτικής προστασίας δημιουργώντας νέα γνώση, παρέχοντας ειδικό εξοπλισμό και πιστοποιημένη εκπαίδευσηγια την υποστήριξη της επιχειρησιακής ικανότητας τους, ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες".
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.