Στελέχη και υποψήφιοι του Θερμαϊκού Νέα Πορεία με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη, περπάτησαν σήμερα στο κέντρο της Περαίας και στη λαϊκή αγορά και διένημαν προεκλογκό υλικό.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου:


Ο Γιάννης Μαυρομάτης περπάτησε για πολλοστή φορά, όπως κάνει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του και όχι μόνο, με τους κατοίκους που έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά και συνομίλησε με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και εμπόρους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι συμπολίτες μας για τους δέκα στόχους του προγράμματος μας, που συνοψίζει ρεαλιστικά το όραμα μας για την επόμενη θητεία και το οποίο προέκυψε ακούγοντας τα «θέλω» και τις ανάγκες των δημοτών. Επιπλέον, καλέστηκαν όλοι οι πολίτες στο αυριανό (07/05/2019) αγιασμό και εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Περαία (Αμπελοκήπων 39) στις 20:00.

Άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες, είναι το πρόγραμμα μας στα τρία εκλογικά μας κέντρα σε Περαία, Επανομή και Ν. Μηχανιώνα, καθώς και σε ψηφιακή μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού μας «https://thermaikosneaporeia.gr».





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.