Ο Δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας διοργάνωσε ημερίδα με θέμα "Στοματική Υγεία Παιδιών & Ενηλίκων".

Η κ. Αναστασία Χρυσαφίδου, διευθύντρια οδοντιατρικής του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας, προχώρησε σε μία αναλυτική παρουσίαση και ανέλαβε για ακόμα μία φορά να πληροφορήσει τον κόσμο, για τους κανόνες της στοματικής υγιεινής,την πρόληψη οδοντικών και περιοδοντικών νοσημάτων σε παιδιά και ενήλικες που εξασφαλίζουν τη στοματική μας υγεία. Είναι ανάγκη η συνέχιση και καθιέρωση αντίστοιχων δράσεων σε μόνιμη βάση. Σας ευχαριστούμε θερμά κ Αναστασία Χρυσαφίδου !!!!

Η Αναστασία Χρυσαφίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη που παρά το δύσκολο έργο των ημερών συνεχίζει να στηρίζει και να προωθεί δράσεις που προάγουν την υγεία των δημοτών. Ευχαρίστησε το ΚΕΠ υγείας για την συνδρομή του και όλους όσοι παρακολούθησαν την ομιλία. Υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν ανάλογες δράσεις στο μέλλον ώστε η ενημέρωση σε θέματα υγείας να συνεχιστεί.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.