Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Ενταγμένου Έργου από το Leader

Πριν λίγες μέρες, αφού η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και εκ νέου υποψήφια με το συνδυασμό του Γιάννη Μαυρομάτη, κα. Πάττη Πασχαλίδου ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης του έργου Ανάπλαση Κέντρου Οικισμού Μεσημερίου Δήμου Θερμαϊκού, ο υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιώργου Τσαμασλή κ. Κώστας Κούτουκας έσπευσε να το αμφισβητήσει λέγοντας ότι «το έργο δυστυχώς δεν θα γίνει αφού δεν είναι επιλέξιμο λόγω προϋπολογισμού».


Φυσικά η κα Πασχαλίδου αλλά και άλλα στελέχη της παράταξης Μαυρομάτη του απάντησαν άμεσα, αλλά σε κάποιους δημότες αιωρείτο η πιθανότητα να μην έχει τελικά εγκριθεί η χρηματοδότηση.

Όμως τελικά μερικές φορές η πραγματικότητα έχει μεγάλη φαντασία. Με σημερινό του έγγραφο ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ενημερώνει για την έγκριση υπερδέσμευσης για τα δημόσια έργα του Leader, μεταξύ των οποίων και το έργο στο Μεσημέρι.

Έτσι από σήμερα ακόμα και οι κακοπροαίρετοι ή οι άπιστοι Θωμάδες γνωρίζουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Leader ένα έργο, και μάλιστα τόσο σημαντικό για τους κατοίκους του Μεσημερίου, αλλά και τους δημότες Θερμαϊκού.


Δικαιώνεται λοιπόν η παράταξη του Δημάρχου και η Αντιδήμαρχος κα. Πάττη Πασχαλίδου. Με καλό σχεδιασμό, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά άλλο ένα σημαντικό έργο χρηματοδοτείται και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η δημοπράτησή του. Ενώ τον επόμενο καιρό, κι άλλα έργα, δημόσια και ιδιωτικά αναμένεται να ενταχθούν προς χρηματοδότηση από το Leader.





Βλέπε σχετικά και εδώ: 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.