Μια ενδιαφέρουσα και έντονη αντιπαράθεση με επιχειρήματα και χωρίς να ξεφεύγουν από τα αποδεκτά όρια ευπρέπειας είχαν δύο στελέχη των παρατάξεων Θερμαϊκός Νέα Πορεία και Θερμαγικός.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη στο έργο της Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού Πάττη Πασχαλίδου και ο Κωστής Κούτουκας, πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών της διοίκησης Γιάννη Αλεξανδρή.

Θέλοντας να καταδείξει ότι μάλλον βιάστηκε η Αντιδήμαρχος να ανακοινώσει το έργο της ανάπλασης του Κέντρου του Μεσημερίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος επικαλέστηκε πίνακες σύμφωνα με τους οποίους είχαν εξαντληθεί τα αναγκαία γι' αυτό κονδύλια.

Χωρίς να απορρίπτουμε την επιχειρηματολογία του Κώστα Κούτουκα, στηρίζουμε την άποψη της Πάττης Πασχαλίδου η οποία ισχυρίζεται ότι τα έργα, όπως και το πιο πάνω αναφερόμενο, που έχουν θετική βαθμολογία, ανεξάρτητα αν ξεπερνούν τον προϋπολογισμό, θα υλοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο. Κι αυτό γιατί στην σχεδόν πεντάχρονη θητεία της στην Αντιδημαρχία απέδειξε ότι ξέρει να προχωρά τα έργα που αναλαμβάνει.
Δημοσιεύουμε και τις δύο απόψεις όπως και τους πίνακες

Κώστας Κούτουκας
«Έτσι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ χρηματοδοτείται έργο στο Δήμο μας από Πρόγραμμα LEADER. Είμαι βέβαια ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα, δημόσια και ιδιωτικά, αποδεικνύοντας ότι η τοπική ανάπτυξη, η πρόοδος και οι καλύτερες συνθήκες ζωής γίνονται με έργα και όχι με λόγια.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ......»
Τα παραπάνω δημοσίευσε αντιδήμαρχος του Δήμου και ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Όπως αναφέρεται στα παρακάτω έγγραφα το έργο της ανάπλασης της πλατείας μεσημερίου το οποίο κατατέθηκε στο LEADER δυστυχώς δεν θα γίνει αφού δεν είναι επιλέξιμο λόγω προϋπολογισμού.
Στο έγγραφο που χρησιμοποιήθηκε για να δείξει την δήθεν ένταξη λείπουν δύο στήλες. Η μία δείχνει την βαθμολογία και η άλλη την ένταξη ή μη του έργου. Ολόκληρος ο προϋπολογισμός της υποδράσης του προγράμματος είναι 600,000,00 Ευρώ ενώ οι δύο πρώτοι που προηγούνται, ζητούν 650,000,00 εξαντλώντας ολόκληρο το πρόγραμμα.
Άνθρακες ο θησαυρός, δυστυχώς για τον τόπο μας.
Δημοσιεύω για του λόγου το αληθές τους δύο πίνακες, ο ένας είναι δημοσιευμένος στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΘ, ο αληθής ή για την ακρίβεια ο ολόκληρος, ο άλλος ο «λειψός», αλήθεια που δημοσιεύεται εκτός από το fb?
Δυστυχώς δεν βλέπουν οι δημότες «έργα αλήθειας».
Patty Paschalidou
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
Ρωτήστε κ. Κούτουκα αφού ευαγγελίζεστε ότι είστε ο φωτεινός παντογνώστης την ΑΝΕΘ, τι θα γίνει με όλα αυτά τα έργα που είχαν θετική βαθμολογία, που οι αιτήσεις ήταν παραδεκτές –πληρούσαν δηλαδή τα κριτήρια εκλεξιμότητας και ο προϋπολογισμός τους ξεπερνά, το γενικό προϋπολογισμό της Υποδράσης 19 2 4 3 του Προγράμματος Leader, τι ακριβώς θα γίνει???
Έλεος με τον κιτρινισμό σας και την ασχετοσύνη σας!!!
Το να θέλει να το παίξει κάποιος έξυπνος, πρέπει και να είναι και να μπορεί.
Δεν μπορείτε να μηδενίζετε ούτε την προσωπική μου προσπάθειά, ούτε των συναδέλφων μου!!
Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για μένα «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ», είναι ένα έργο που και θα χρηματοδοτηθεί και θα κατασκευαστεί.
Η ένταξη των έργων δεν αποτελεί παρακολούθηση μαθημάτων από απόσταση, σαν σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, για αυτούς που χάσανε το τρένο, όταν δεν ήταν συνεπείς!!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.