Την αγάπη των πολιτών της Αγίας Τριάδας και όχι μόνο, εισέπραξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης στην πρώτη προεκλογική ομιλία που έδωσε απόψε (13/05/2019) στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Sun Beach.

Ένα κύμα αγάπης και υποστήριξης που όμοιό του δεν έχουμε ξανασυναντήσει! Και εμείς ανταποδώσαμε όλη αυτή την αγάπη με έργα για τον τόπο μας, με ανθρωπιά, στεκόμενοι πάντα δίπλα στον καθένα, δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα. Όπως συνέβη και στη μεγάλη θεομηνία που έπληξε το δήμο μας.

«Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην περιοχή και δεν έφεραν ούτε μία πρόταση για τους πληγέντες στο δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα, όμως, τολμούν με θράσος και ζητούν την ψήφο τους» σημείωσε ο Γιάννης Μαυρομάτης. Απόντες είναι και από τα δημοτικά συμβούλια, φανερώνοντας το πραγματικό ενδιαφέρον τους για τους συνδημότες μας. Φυσικά ούτε μία πρόταση τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν λάβαμε από τη μείζονα αντιπολίτευση και έρχονται δύο μήνες πριν τις εκλογές να μας πουν ότι έχουν πρόγραμμα(!) Άρα, πρέπει να συμπεράνουμε, ότι αυτά που προτείνουν είναι μία κακή αντιγραφή από άλλα προγράμματα που κόπιαραν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Η άγνοιά τους φαίνεται στην πρόταση τους για άμεση διασύνδεση με την ΕΥΑΘ. Για να γίνει αυτό πρέπει να κατασκευαστούν τα διυλιστήρια νερού στην Καλαμαριά, που ακόμα δεν έχει γίνει καν ο διαγωνισμός. Μετά να γίνει η μελέτη, να βρεθεί η χρηματοδότηση και κατόπιν να γίνει το έργο. Χωρίς κολλήματα ή ενστάσεις, στην καλύτερη περίπτωση χρειάζεται δέκα χρόνια για να γίνει αυτό το έργο που υπόσχεται η μείζων αντιπολίτευση, ότι μπορεί να γίνει άμεσα. Εμφανέστατα εμπαίζουν τους πολίτες, αλλά αγνοούν και τα έργα που κάνουμε γιατί προφανώς είναι επισκέπτες στο δήμο μας. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για νέα δίκτυα ύδρευσης σε Αγία Τριάδα, Νέους Επιβάτες π/υ 2.000.000€, στη Νέα Μηχανιώνα 1.500.000€, στην Επανομή 1.500.000€, στο Μεσημέρι π/υ 1.500.000€ με εγκεκριμένες πιστώσεις από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Με επιχειρήματα τα ίδια μας τα έργα δείχνουμε στους δημότες, ποιος είναι ικανός να συνεχίσει με θέρμη και πάθος την ανάπτυξη του Δήμου μας για την επόμενη τετραετία. Επίσης για πρώτη φορά σε προεκλογική ομιλία δώσαμε την ευκαιρία στους ίδιους τους πολίτες να εκφραστούν, απευθύνοντας ερωτήσεις στον Γιάννη Μαυρομάτη. Στην Αγία Τριάδα, λοιπόν έγινε η αρχή και δίνουμε ραντεβού στο Μεσημέρι, αύριο 14/05/2019, στις 19:00 στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.