Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προγραμματισμένες εργασίες  από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Θερμαϊκού σε τέσσερα Νηπιαγωγεία της Νέας Μηχανιώνας και της Κερασιάς.


Αντώνης Ζαβέρκος
Ο δραστήριος, λιγόλογος και επιτυχημένος Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Ζαβέρκος δείχνει να συνεχίζει με επιτυχία τις παρεμβάσεις του με την απαραίτητη και αναγκαία συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Οι αύλειοι χώροι τεσσάρων Νηπιαγωγείων μας "ντύθηκαν" με τάπητες ασφαλείας και συνθετικό ειδικό χλοοτάπητα ώστε   να μπορούν να παίζουν τα παιδιά μας με άνεση και ασφάλεια.

Πρόκειται για παρεμβάσεις στο 2ο Νηπιαγωγείο Μηχανιώνας, 3ο Νηπιαγωγείο Μηχανιώνας, Νηπιαγωγείο Κερασιάς και Ειδικό Σχολείο Κερασιάς.

Να σημειώσουμε για τον φίλο Πρόεδρο Αντώνη Ζαβέρκο πως η δουλειά που έχει να επιδείξει είναι διαχρονική και συστηματική και ΑΜΙΣΘΗ, φροντίζοντας για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των διευθυντών των Σχολείων.




Ο Αντώνης είναι  γνωστός φιλόζωος της περιοχής μας, με καθημερινή παροχή τροφής σε αδέσποτα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αν θέλει ζωα να τα πάρει στο σπίτι του και όχι να γεμίζει τον τόπο αδέσποτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.