Πέφτει η αυλαία του προεκλογικού αγώνα για τους διεκδικητές της δημαρχίας Θερμαϊκού σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου. Οι επικεφαλής των συνδυασμών έχουν ανακοινώσει τις τελευταίες συγκεντρώσεις φίλων και καλούν τους δημότες στις ομιλίες τους.

Στην Περαία  θα κλείσουν σε γειτονικούς χώρους και ώρες ο Γιάννης Μαυρομάτης, ο Νίκος Παράσχου και ο Γιώργος Χατζηβαλάσης.

Ο συνδυασμός Θερμαϊκός Νέα Πορεία του Γιάννη Μαυρομάτη καλεί τους φίλους του, μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, στην Αμπελοκήπων, στις 20:00.

Ο συνδυασμός Όλοι μαζί Θερμαϊκός του Νίκου Παράσχου θα κάνει την τελευταία συγκέντρωση του συνδυασμού στην κεντρική πλατεία, μπροστά στη σκάλα  της Περαίας στις 20:30.

Η παράταξη Δράση Πολιτών του Γιώργου Χατζηβαλάση καλεί τους φίλους να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους και να τραγουδήσουν, μπροστά στο εκλογικό κέντρο, στην Αμπελοκήπων, στις 21:00.

Ο Γιώργος Τσαμασλής καλεί τους φίλους του Θερμαγικού Σύγχρονη Πόλη στην ομιλία του που θα γίνει στο Νέο Πάρκο Αργυρίων της Επανομής, μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στις 20:30.

Ο Σίμος Καψάλας, επικεφαλής της Παγκόσμιας πόλης, κλείνει την προεκλογική του πορεία με συγκέντρωση και ομιλία που θα πραγμαυτοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Μηχανιώνας, στις 20:30.

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Καπλάνης έκανε την κεντρική του ομιλία στην Περαία, μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Δεν έγινε γνωστό αν γίνουν ομιλίες σήμερα από τους δύο άλλους συνδυασμούς του Θεόδωρου Τζέκου "Συμμετέχω Θερμαϊκός" και Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής της Ντίνα Μώραλη.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.