Και η «Παγκόσμια Πόλη» του Σίμου Καψάλα δίνει γραμμή για ψήφο κατά συνείδηση στον β΄ γύρο των εκλογών. Δεν επιλέγει κανέναν μεταξύ των δύο διεκδικητών Μαυρομάτη και Τσαμασλή.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

«Η Παγκόσμια Πόλη σε χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε να μην στηρίξει κανέναν από τους δύο υποψήφιους Δημάρχους και να αφήσει τα μέλη και φίλους ΕλΕΥΘΕΡΑ να αποφασίσουν για την επιλογή τους την επόμενη Κυριακή.

Πιστοί στις υποσχέσεις μας, οι δύο Δημοτικοί σύμβουλοι και όλα τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ, από όποια θέση βρεθούμε, θα παλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε ένα «καθαρό» Δήμο, Τεχνολογικά σύγχρονο, με κοινωνικές ευαισθησίες και προτεραιότητα τον πολίτη.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και εξακολουθούν να μας στηρίζουν δηλώνοντας ότι θα είμαστε παρόντες σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.