Την επιδεικτική απουσία, από προγραμματισμένο debate της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, του συνδιεκδικητή της δημαρχίας Θερμαϊκού στηλιτεύει με δελτίο τύπου ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.

Οι δύο άνδρες που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο στις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής είχαν ραντεβού χθες στα στούντιο του Μακεδονικού καναλιού. Για κάποιο λόγο που δεν έγινε γνωστός, ο εις εκ των δύο δεν παρέστη με αποτέλεσμα να το ντιμπέϊτ να μετατραπεί σε συνέντευξη του Γιάννη Μαυρομάτη στην δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού.

Με το παρακάτω δελτίο τύπου σχολιάζει την απουσία του Γιώργου Τσαμασλή ο Γιάννης Μαυρομάτης:

Άφαντος, όπως και χθες, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος στο σημερινό τηλεοπτικό debate στη Βεργίνα TV, παρόλο που είχε επισήμως προσκληθεί. 
Απέφυγε να συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο και απαξίωσε με τη συμπεριφορά του πολίτες και δημοσιογράφους. Φαίνεται, όμως, πως έχει συνηθίσει την τακτική της απουσίας, αφού έχει λείψει με την παράταξη του σε πάνω από το 40% των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων, όπως και απουσίαζε κι από τις κρίσιμες στιγμές που έζησε ο τόπος μας: θεομηνία 2106, παγετός 2017. 
Η δημόσια διοίκηση απαιτεί σεβασμό στον πολίτη και στη δημοκρατία. Όποιος θέλει να υπηρετήσει τους θεσμούς οφείλει πρώτα να τους σέβεται. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο.
Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι η ερμηνεία της απουσίας του: έχει άγνοια και στερείται ρεαλιστικών προτάσεων για τα θέματα της περιοχής μας ή δεν θέλει να φανερωθούν εκτενέστερα οι απόψεις του που του «ξέφυγαν» την προηγούμενη Τρίτη (28.05.2018) δημοσίως κι επιδιώκουν την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και περιουσίας του δημοσίου από «ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες»; 
Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε την ευθύνη να εμπιστευτούμε τη διοίκηση του τόπου σε χέρια υπεύθυνα και καθαρά, που εργάζονται υπέρ του κοινού συνόλου κι όχι «των φίλων επιχειρηματιών» και φυσικά δεν κρύβονται.
Ιδού και το βίντεο της ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.