Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές εκδηλώσεις στη Ν. Μηχανιώνα και στο Αγγελοχώρι. Να σημειώσουμε πως την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΠΟΣΠ στην Περαία.

Παρουσίαση της δουλειάς όλου του χρόνου από τα πολυπληθή τμήματα μαθητών του παρουσίασε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας. Και φυσικά ακολούθησε ένα πολύ όμορφα επιμελημένο αφιέρωμα στον μεγάλο ποιητή Μάνο  Ελευθερίου που χάσαμε πρόσφατα.

Παρόν και το "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ" με την προτροπή στους παραβρισκομένους να γίνουν δότες μυελού των οστών. Μια πράξη που κυριολεκτικά ενώ είναι τόσο ανώδυνη μπορεί να χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους μας.
Σήμερα θα συνεχιστεί και θα κλείσει το καλοκαιρινό εορταστικό πρόγραμμα με μια ΡΟΚ συναυλία και πάλι στον φιλόξενο, παραθαλάσσιο χώρο του αμφιθεάτρου Πεύκων.


Στο Αγγελοχώρι ο πολύ δραστήριος Μορφωτικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου παρουσίασε  τμήματα μοντέρνου χορού και HIP HOP του συλλόγου, που πραγματικά εντυπωσίασαν και το πρόγραμμα έκλεισε μουσικό σχήμα με αφιέρωμα σε καλοκαιρινά και πραγματικά ευχάριστα τραγούδια.



Η βραδιά που έγινε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, που την απόλαυσαν συνοδεία μεζέδων και άφθονου κρασιού.
Σε όλη τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων που τελείωσαν χθες λειτούργησε ενδιαφέρουσα έκθεση με έργα μαθητών του Πολιτιστικού συλλόγου.


Σημειώσαμε τις παρουσίες των νεοεκλεγμένων δημοτικών συμβούλων Κωστή Κούτουκα στη Μηχανιώνα και Θράσου Παζαρόπουλου και Ντίνας Μώραλη στο Αγγελοχώρι. Παρών στη Μηχανιώνα και ο νεοεκλεγείς τοπικός σύμβουλος Σάκης Δασκαλάκης



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.