Αποκαλυπτικό βίντεο: Επιχειρηματίας ζητάει επίμονα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη “επταήμερο εργασίας” και σταμάτημα των ελέγχων – Μητσοτάκης: «Να σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα» !


Η κρυφή ατζέντα στην φόρα … «Να σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα» απαντάει στον επιχειρηματία που τού ζητά επίμονα και με στόμφο την επταήμερη εργασία.

Ως “οδοστρωτήρας” που θα σαρώσει όλα τα “εμπόδια” που βάζει στην “επιχειρηματικότητα” η εργασιακή κανονικότητα και το εργασιακό πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρησεων, εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΝΔ κατα τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κω!

Λέει κι άλλα ο Κυριάκος: Δεν πρέπει να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει τι είναι καλό για τους ίδιους

Μάλιστα ο επιχειρηματίας λέει: Εφταήμερο εργασίας όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι εξαήμερο, εφταήμερο. Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών” και όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και περιέχει τις παραπάνω ατάκες είναι ίσως μια απάντηση στα όσα λέει ο κύριος Μητσοτάκης όταν του λένε για την κρυφή ατζέντα που θα πλήξει τα κεκτημένα των εργαζομένων.




πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.