Με διθυραμβικά σχόλια αναφέρεται στη Θεσσαλονίκη η παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορική εταιρεία Lufthansa, αναγάγοντας την πόλη μας σε πόλη του μήνα Ιουνίου.

 «Η Θεσσαλονίκη, που αποκαλείται Σαλονίκη εν συντομία, είναι ένα σταυροδρόμι πολιτισμών. Η Ελληνική πόλη-λιμάνι εντυπωσιάζει με τα χιλιάδων ετών μνημεία, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τα ίχνη της ιστορίας που μπορούν να ακολουθήσουν οι επισκέπτες της. Welcome to our #CityOfTheMonth #Thessaloniki. #Lufthansa» αναφέρει η διεθνής αεροπορική εταιρεία στη σελίδα της στο Facebook, παροτρύνοντας τους πελάτες της να επισκεφτούν την πόλη μας σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέλαβε για να την αναδείξει ως έναν από τους σημαντικούς προορισμούς της.


Η ΕΞΘ καλωσορίζει αυτήν την πρωτοβουλία της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας και ευχαριστεί θερμά τη Lufthansa για την τιμή που προσδίδει στη Θεσσαλονίκη. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.