Στη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου ή αλλιώς Οpen Μall προχωρά ο δήμος Θέρμης μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης με το ποσό των 1.699.640,10€ εκατ. σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης.

Χτες εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η σχετική αποδοχή της Απόφασης Ένταξης της Πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»ενώ σήμερα το μεσημέρι, μπρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εμπλεκομένων φορέων στο Δημαρχείο της Θέρμης για να συζητήσουν την εξέλιξη του έργου.

Το έργο αναμένεται να λειτουργήσει προς όφελος τόσο των επιχειρηματιών όσο και των πολιτών της περιοχής, αφού η δημιουργία ενός ισχυρού, ανταγωνιστικού και βιώσιμου κέντρου λιανικής πώλησης στη Θέρμη, θα εξυπηρετήσει την η πόλη αλλά και η περιφέρεια με τρόπο που θα ενισχύεται η ζωτικότητα, η βιωσιμότητα και η ελκυστικότητα του κέντρου.

Στο νέο open mall αναμένεται να συμμετέχουν εβδομήντα, εμπορικές στην πλειονότητά τους επιχειρήσεις, ενώ μεγάλος βάρος θα δοθεί στη χρήση εφαρμογών “έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας” και στη βελτίωση της προσβασιμότητας, της λειτουργικότητας και της αισθητικής του αστικού περιβάλλοντος της περιοχής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.