Το έργο το έχουμε δει σε πολλές βερσιόνς .....
Βιώνουμε χρόνια την καθοδηγούμενη ενημέρωση των κρατικών (και όχι μόνο) καναλιών (παρα)πληροφόρησης .....
Λαμπρό παράδειγμα εκτός από τα ιδιωτικά (ΣΚΑΙ κλπ) η "κρατική" (κλασσικά κομματική θέλαμε να πούμε) ΕΡΤ.
Μετά τις ανεπιτυχείς εξετάσεις που έδωσε τα χρόνια μετά την επαναλειτουργία της (είχε προηγηθεί το αδιανόητο ΜΑΥΡΟ) επί ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι κορυφαίοι ενημερωτές κατέθεταν την αντικειμενικότητά τους, ήρθε η ώρα της αποχώρησής τους, ακολουθώντας την απελθούσα κυβέρνηση.
Και προφανώς θα επελάσουν οι δεξιοί "αντικειμενικοί ....
Φύγε εσύ .... έλα εσύ ....
Δόλια ανεξάρτητη ενημέρωση και πληροφόρηση που πληρώνεσαι αδρά από το υστέρημα όλων των πολιτών (όχι μόνο των Συριζέων και των Νεοδημοκρατών και παλαιότερα των Πασόκων ....)

Όπως πληροφορούμαστε αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου αλλά και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο όπως και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη. Oι τρεις παραπάνω δημοσιογράφοι, μαζί με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά και Αρη Ραβανό έχουν συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής οι οποίες συνεργάζονταν με την ΕΡΤ και οι οποίες λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι Πάνος Χαρίτος, Σπύρος Χαριτάτος και Νίκος Μερτζάνης οι οποίοι είχαν προσληφθεί ως μετακλητοί σύμβουλοι της διοίκησης, αναμένεται να αποχωρήσουν αμέσως μόλις γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ με τα οποία συνεργάζονταν.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Δρόσος έχει ήδη παραιτηθεί και του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.