Ινδία. Η χώρα των βιασμών γυναικών κάθε ηλικίας. Η χώρα που η γυναίκα σε όποια ηλικία και αν είναι κινδυνεύει να βιαστεί και να δολοφονηθεί με τους πιο αδιανόητους τρόπους. Η χώρα που η ζωή της γυναίκας δεν έχει καμία αξία. Η χώρα που οι βιασμοί είναι επιδημία και κάθε γυναίκα βιάζεται κάθε 22 ώρες. Η είδηση ότι ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών βιάστηκε, στραγγαλίστηκε και αποκεφαλίστηκε μόνο σοκ και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες του βάρβαρου εγκλήματος απήγαγαν το άτυχο κορίτσι από την αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού στις 26 Ιουλίου.

Το σώμα του παιδιού βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, το βράδυ της περσαμένης Τρίτης.

Για τη σοκαριστική υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού του παιδιού επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και ένας εκ των υπόπτων είναι και ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού. Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν, οι δύο ομολόγησαν

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη φυλακή την Τρίτη και ο ρόλος του στον αποτρόπαιο φόνο του κοριτσιού διερευνάται. Οι αρχές που είδαν το οπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού και αναγνώρισαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τους οποίους και συνέλαβαν. Η κατάθεση των δύο ανδρών προκαλεί σοκ και τρόμο, καθώς ομολόγησαν πως αποκεφάλισαν το 3χρονο κορίτσι ενώ πριν το είχαν βιάσει και στραγγαλίσει. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το κεφάλι της άτυχης 3χρονης.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.