Του Γ. Γ.

Διαβάζω ένα δημοσίευμα σε Κυριακάτικη εφημερίδα, -στο Documento- και με πιάσανε τα γέλια αφού πια δεν μας εντυπωσιάζει τίποτα και από τα κυβερνητικά λαμόγια που έχουμε μπλέξει διαχρονικά, όλα τα περιμένουμε.

Η εφημερίδα λοιπόν του Κ. Βαξεβάνη δημοσιεύει όλο τον κατάλογο με τις ιστοσελίδες που βρέθηκαν στην λίστα διαφημιστικής δαπάνης του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014.
(Προφανώς είναι αυτή που ανέφερε πριν μερικές μέρες ο Π. Πολάκης στην βουλή).

Τέτοιο φαγοπότι παίδες, δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Κάποτε ένας εκδότης μας έλεγε ότι έπαιρνε θαλασσοδάνεια βάζοντας εγγύηση αέρα … κάποια γατόνια που παρουσιαζόταν ιδιοκτήτες ιστοσελίδων ούτε … αέρα δεν έβαζαν!
Και δεν κάνουμε πλάκα. Απλώς δήλωσαν ότι έχουν μια ιστοσελίδα (ανύπαρκτη στην πραγματικότητα) και τσέπωσαν κάποιες χιλιάδες ευρώ!
Απίστευτο ε; Και όμως αληθινό.

Λέει ο μαγκίτης στο τακίμι του. Εχω το σάιτ newsface.gr, ρίχτα…. Ξηγιέται σπαθί ο άλλος και ο αλάνης τσεπώνει 105.000 ευρώ ζεστά….

Σκάστα και σε μας του λέει το «αφεντικό» του agriniomandata.gr …. Βολέψου κι εσύ με 135.000 ευρώ κιμπάρικα κι’ ωραία, παίρνει την απάντηση.

Μεγάλε, κανένα ψιλό για πάρτι μας, χώνεται ο ellinesdimarxoi.gr πρόχειρα μου βρίσκονται κάτι δεσμίδες, βούτα τες 48.000 ευρώ είναι για να σκάσεις χαμόγελο, απαντάει ο «τσιφ».

Εγώ στην απέξω; Δεν λέει… παρεμβαίνει ο kontrolnews.grΧαλάμε χατήρια; Εχω πρόχειρα καμιά 45.000 ευρώ… τσάκωτα, λέει ο «μεγάλος».

Επππ, για στάκα ρε γίγαντα, μπαίνει φουριόζος ο alatikaipiperi.gr. Οι παραπάνω πέρα απ’ την λιγούρα τους, δεν έχουν τίποτε άλλο. Εγώ τουλάχιστον έχω ιστότοπο και πρέπει να με προσέξεις καλύτερα …. Καλά, χαλάρωσε, του λέει ο …ταμίας. Δικό μας παιδί είσαι εσύ, αφού έχεις και σάιτ πάρε 160.000 ευρώκαι σε καλή μεριά.

Σας έπιασα, ουρλιάζει ο xamparia.gr. Θέλω κι εγώ απ’ την πίτα. Τζάμπα αγώνα κάνω για το κόμμα; … Καλά, ντε .. όλοι οι καλοί βολεύονται απαντάει ο «αρμόδιος». Παντελώνιασε κι εσύ 150.000 ευρώ.

Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος και δεν μου έρχεται άλλο να διακωμωδώ την κατάσταση… αρχίζω να θυμώνω.

Όπως και να είναι όμως. Τώρα που αποκαλύφτηκε αυτή η λαμογιά με ποσά, ονόματα και διευθύνσεις, αυτοί που έκαναν γιουρούσι στα λεφτά του ελληνικού λαού για να ταΐσουν τους κομματικούς φίλους τους, δεν πρέπει να πάρουν το χαμπέρι και να πληρώσουν απ΄ την τσέπη τους τα λεφτά που χάρισαν;
Διαφορετικά πρέπει να πάρουμε τα σκουπόξυλα και να τους κάνουμε τουλούμι στο ξύλο με … αλάτι και πιπέρι.

Τι θα μας πουν τώρα; Ότι ο Πολάκης καπνίζει;

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.