Το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού καναλιού ATLAS TV, παρουσίασε ρεπορτάζ μέσα από το οποίο, για άλλη μια φορά, αναδύονταν η ανησυχία και αγωνία των κατοίκων για το τεράστιο και συνεχιζόμενο διαρκές έγκλημα της καύσης καλωδίων κι ελαστικών. Αλλά και για τον τεράστιο σκουπιδότοπο της περιοχής των τσαϊριών.

Ως γνωστόν πρόκειται για την παραβατικότητα κατοίκων του παρακείμενου προς την Περαία παράνομου καταυλισμού των Ρομά, οι οποίοι εξακολουθούν να προκαλούν  (είτε οι ίδιοι είτε επισκέπτες ομοεθνείς τους) με την σχεδόν καθημερινή μόλυνση του περιβάλλοντος. Όπως επίσης και για την εξοργιστική απόθεση ογκωδών κι απορριμμάτων στην ήδη υποβαθμισμένη περιοχή, από πλήθος παραβατών.

Στο ρεπορτάζ αυτό μίλησαν μέλη της Κίνησης Πολιτών Δήμου Θερμαϊκού και Θέρμης ενάντια στη Περιβαλλοντική Ρύπανση, αλλά και κάτοικοι της Περαίας, οι οποίοι αφού ανέδειξαν το πρόβλημα εξήγγειλαν την πρόθεσή τους να αποτανθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.