Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας μετά από πρόσκληση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου, διοργανώνει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής Αγγελοχωρίου, Αστροπάρτυ .

Η συνάντηση μας αυτή, έχει πρακτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται κυρίως σε όσους αγαπούν να παρατηρούν τον ουρανό και θέλουν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο την αστρογειτονιά μας
Σκοπός του είναι η εξοικείωση με τον εξοπλισμό στην πράξη (είδη τηλεσκοπίων, πρακτικές φωτογράφισης) καθώς και με τον νυχτερινό θερινό ουρανό.

Το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα ξεκινήσει στις 7,30, ενώ μετά τις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού για όλους τους φίλους της αστρονομίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.