Με ανακοίνωση στα social media η Κίνηση Πολιτών Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης ενάντια στην Περιβαλλοντική Ρύπανση καλούν τους δημότες των δύο δήμων να σπεύσουν την Δευτέρα και Τρίτη να υπογράψουν μηνυτήρια αναφορά ώστε να προκληθεί παρέμβαση του εισαγγελέα για το θέμα των καύσεων και της ρύπανσης απ' αυτές που επιβαρύνουν την υγεία των κατοίκων.

Χώρος συγκέντρωσης υπογραφών ορίστηκε το Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών του Δήμου (στην Αμπελοκήπων) που δεν λειτούργησε ποτέ και που χρησιμοποιείται ως στέγη του Συλλόγου Αποστράτων του Δήμου Θερμαϊκού.

Δεν έχει αναρτηθεί, όπως διαπιστώνουμε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς, και οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να την διαβάσουν και να την υπογράψουν την Δευτέρα και Τρίτη 16 & 17 Σεπτεμβρίου.

Οι ακριβείς ώρες καθορίζονται στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ των Δήμων ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ & ΘΕΡΜΗΣ , μετά από προσπάθεια ετών να σταματήσουν οι καύσεις, ήρθε η ώρα να κατατεθεί η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για να προκληθεί η παρέμβαση του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .Προσκαλείστε και επιβάλλεται να προσέλθετε στο INFORMATION TOURIST OFFICE του Δήμου ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ που βρίσκεται στην ΠΕΡΑΙΑ επί της οδού ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ μετά τα GOODIES και απέναντι από την καφετερία SMILEY την 16/9 Δευτέρα 09:00-11:00 & την 17/9 Τρίτη 18:00-20:00 για να υπογράψετε την μηνυτήρια αναφορά.Για την συντονιστική επιτροπή
Μαρουτσέλλα Βασιλειάδου 6942434214
Δημήτριος Γρουσουζάκος 6936556701

Να σημειωθεί πως παρά την έντονη κινητοποίηση των κατοίκων αλλά και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύει για την επίλυση του προβλήματος η νέα δημοτική αρχή Θερμαϊκού, οι νέες εστίες πυρκαγιάς (με ανεξήγητες καύσεις των παραπηγμάτων στον καταυλισμό των Ρομά) συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκαλώντας επιβάρυνση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και πολλαπλασιάζοντας την οργή των κατοίκων παράλληλα με τα όποια ρατσιστικά τους αισθήματα. 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.