Το Κίνημα Αλλαγής, οργανώνει τους τομείς ευθύνης, τοποθετώντας συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αναλαμβάνουν δράση σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τομέα Προστασίας του Πολίτη, θα τοποθετηθεί ο κ. Γιώργος Φεστερίδης, ο οποίος έχει την ανάλογη εμπειρία, όντας επί 35 χρόνια στις τάξεις της Αστυνομίας, ώστε να επιληφθεί των ζητημάτων και να παρεμβαίνει εκ μέρους του Κινήματος.

Ο κ. Φεστερίδης, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, καταφέρνοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Είναι εν ενεργεία πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Η τοποθέτησή του στον συγκεκριμένο τομέα, είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει το Κίνημα Αλλαγής στα θέματα της δημόσιας τάξης και της προστασίας του πολίτη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.