Σήμερα, 9/10/2019, συζητείται ενώπιον του Αρείου Πάγου, η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της 5χρονης Ν.Χ., με δράστη τον 60χρονο Γ.Χ.

Η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων από το 2007, με συνεχείς αναβολές και αντιμεταθέσεις αρμοδιοτήτων. Ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος, έχοντας καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με υποχρέωση καταβολής σε 36 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, δηλαδή προς 250 ευρώ το μήνα, πλέον προσαυξήσεων.

Τόσο κοστολογήθηκε η αφαίρεση της παιδικότητας, ενώ ταυτόχρονα, λόγω της παρέλευσης 8ετιας παραγράφηκαν σειρά κατηγοριών παράνομης οπλοφορίας που βάρυναν τον ίδιο κατηγορούμενο, αλλά και η κατηγορία ασέλγειας σε άλλο ένα παιδί της οικογένειας.

Σήμερα κρίνεται η αναίρεση του κατηγορουμένου, που ζητά την εξαφάνιση της καταδίκης.

Το δράμα που βιώνει η οικογένεια του κοριτσιού, την οποία εκπροσωπώ, είναι ανείπωτο.

Αλλά και η προσβολή που νιώθουμε όλοι όταν μια υπόθεση βοά για παραδικαστική λειτουργία είναι τεράστια.

Στην προηγούμενη δικάσιμο ο συνήγορος του κατηγορουμένου Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε αναβολή, η οποία του χορηγήθηκε.

Η δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, σήμερα θα ζητήσει, εκτός από την απόρριψη της αναίρεσης, να ελεγχθούν οι περιστάσεις υπό τις οποίες εκδόθηκαν οι τόσο προκλητικά χαριστικές δικαστικές αποφάσεις.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.