Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί για κανένα λόγο η ζωή μας και οι πράξεις μας να καθορίζεται από το μίσος για οποιονδήποτε.

Δεν είναι δυνατόν το 2019 να μαχαιρώνονται άνθρωποι στο κέντρο της πόλης ....

Δεν μπορεί η απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα να είναι ο σφαγιασμός αδύναμων συνανθρώπων μας, ανεξάρτητα από το χρώμα τους, τη ράτσα τους, το φύλο τους...

Χθες Τρίτη, μέρα μεσημέρι 'αγνωστοι για άγνωστο λόγο μαχαίρωσαν μετανάστη στην Ερμού, στην Αριστοτέλους λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα .

Τρεις ώρες αργότερα, λίγα μέτρα παραπάνω, το ΕΚΑΒ παρέλαβε άλλον έναν αλλοδαπό τραυματισμένο με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και στο χέρι.

Η αστυνομία ερευνά τις υποθέσεις αλλά δεδομένο πως δεν υπήρξε πληροφορία για συμπλοκές στην περιοχή μεταξύ μεταναστών θεωρείται πιθανό οι εγκληματικές αυτές ενέργειες να αποδοθούν σε ρατσιστικά ένστικτα.

Άλλωστε λίγες μέρες πριν τραυματίστηκε αλλοδαπός μαθητής έξω από σχολείο της Νεάπολης. Χθες κάποιοι Ελληνάρες προφανώς έκαναν δολιοφθορά στην κολόνα της ΔΕΗ που έδινε ρεύμα σε χοτ σποτ μεταναστών.

Ας δούμε και το ποστάρισμα αυτόπτη που μιλά για το πρώτο περιστατικό:

Babinos NinoΧθες στις 6:09 μ.μ.Θεσσαλονίκη 2019.Πλατεία Αριστοτέλους.Τα αίματα ξεκινούν πάνω απο την Ερμού και φτάνουν στην Εγνατία.Δεν σηκώνω φωτό του σφαγμένου στο λαιμό μετανάστη, είναι σοκαριστική. Ρατσιστές Έλληνες έχουν βγεί από τα δίπλα μαγαζιά και προσπαθούν να τον βοηθήσουν ,καλούν ΕΚΑΒ ,αστυνομία του δίνουν α βοήθειες.Συγχωριανοί του δίπλα απλά κοιτούν.Η ώρα είναι 2 ,γεμάτη παιδιά η πλατεία από τα γύρω σχολειά ,εγώ περιμένω το δικό μου που σχολάει .Θέλετε μετάφραση?Κάποιος με μαχαίρι σφάζει κάποιον τόσο απλά δίπλα στο ΑΤ. της πλατείας μέρα μεσημέρι.Πάρτε το χαμπάρι, αυτή η χώρα άλλαξε ,αυτή η πόλη έγινε επικίνδυνη , προστατέψτε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.