Πέρασαν μια δικαστική ψιλοπεριπέτεια τα λαμόγια του λευκού κολάρου που έκλεψαν το ελληνικό δημόσιο και τους πολίτες, παρακρατώντας εκατοντάδες εκατομμύρια από λογαριασμούς ρεύματος. Αναφερόμαστε στους εμπλεκόμενους στο γνωστό σκάνδαλο της Energa - Hellas Power.
Τέλος καλό, όλα καλά, όμως, που λέει και η λαϊκή ρήση.

Ετσι, λοιπόν, ήρθε σήμερα η ετυμηγορία του Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η οποία ανατρέπει εντελώς την πρωτόδικη απόφαση και έτσι όλοι οι εμπλεκόμενοι και σ' αυτή την αρπαχτή είναι ελεύθεροι.
Ο Αρ. Φλώρος, από κάθειρξη 21 χρόνων που είχε καταδικαστεί, τώρα εισπράττει 5 χρόνια φυλάκισης, αφού του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη, του σύννομου πρότερου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, οπότε του χορηγήθηκε αναστολή.
Οπως επίσης αναφέρει η ειδησεογραφία το δικαστήριο καταδίκασε ακόμα πέντε κατηγορούμενους για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Οι ποινές φυλάκισης που ορίστηκαν ήταν 1 έως 2 έτη, χορηγώντας τριετή αναστολή, καθώς και ελαφρυντικές περιστάσεις.
Την ίδια ώρα, αθώοι κρίθηκαν οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους ο Αχ. Φλώρος, πατέρας του Αριστείδη, και ο Βασίλης Μηλιώνης, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε αναφέρει διαβάστε προηγούμενη ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Αποφυλακίστηκε ο Α. Φλώρος - Κάτω τα χέρια απ' τους λειτουργούς της Θέμιδας "αναρχοάπλυτοι"



πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.