Στον χώρο όπου εργάστηκε, στο νοσοκομείο που προσέφερε χρόνια υπηρεσίας με ασίγαστο πάθος, απαράμιλλη εργατικότητα και αφοσίωση στον ΆΡΡΩΣΤΟ, άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπητός συνάδελφος Λάζαρος Κοξίδης.

Το '85 τον συνάντησα για πρώτη φορά, όταν πρωτοπήγα στο Ιπποκράτειο, Φυσιοθεραπευτή - ο μοναδικός - του τότε Λαϊκού Νοσοκομείου (πριν την ενοποίηση), από τους λίγους νοσοκομειακούς φυσικοθεραπευτές στην Θεσσαλονίκη. Μικρός το δέμας αλλά με τεράστια θέληση προσφοράς προς τον ασθενή και αστείρευτη εργατικότητα υπηρέτησε μέχρι την τελευταία μέρα πριν την συνταξιοδότησή του. Ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους λόγω και της γλυκύτητας του χαρακτήρα του, ο ποντιακής καταγωγής Λάζαρος επέστρεψε στους γνώριμους χώρους του Ιπποκρατείου ως ασθενής πριν λίγες μέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος. Κατέληξε σήμερα το πρωί.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 11 πμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου και θα κηδευτεί στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Αγαπητέ συνάδελφε, καλό παράδεισο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.