Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ακυρώνεται ο διορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης και Αποχέτευσης Θερμαϊκού.

Ο  έλεγχος Νομιμότητας της αριθ. 272/30-09-2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση έγινε μετά από αίτημα - προσφυγή των Γιάννη Μαυρομάτη και Γιώργου Χατζηβαλάση, δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με την απόφαση  ακυρώνεται, "εν μέρει, η αριθ. 272/30.10.2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού, ως προς το μέρος που αφορά τον ορισμό και των δύο δημοτών ή μονίμων κατοίκων με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης
από τη παράταξη του Δημάρχου, καθώς και τον ορισμό του τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα της περιοχής, κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής, με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης , για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία".

Ως συνέπεια θα είναι η συμπλήρωση της διοίκησης της ΔΕΥΑΘ με νέα μέλη.  
Η απόφαση όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.