Η GOVEDAROU ART GALLERY διοργανώνει την ομαδική έκθεση 3rdArtExpo: «Opportunity4all» σε συνεργασία φέτος με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που συμπληρώνει 24 χρόνια λειτουργίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στο χώρο της γκαλερί Γ. Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων-στάση Γεωργίου) την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30. Η 3rd ArtExpo: «Opportunity4all» διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από την GOVEDAROU ART GALLERY με σκοπό κάθε χρόνο και την ενίσχυση κάποιου ιδρύματος ή φορέα με μέρος των εσόδων από τη πώληση έργων εικαστικών που συμμετέχουν.

Με την αγορά κάθε έργου τέχνης από 11.12.19 μέχρι 11.01.20 ένα ποσοστό 20% θα διατεθεί για τη στήριξη των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στην ομαδική αυτή έκθεση θα λάβουν φέτος μέρος 33νέοιεικαστικοί και μή, με διαφορετικές τεχνοτροπίες.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

ΜΕΗRΑΒΥΑΝ MATEVOS, SUZDALTSEVA MARINA, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΑΤΣΑΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΥΖΟΒΙΤΟΥ ΦΡΟΣΩ, ΒΥΡΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΕΡΟΥΚΗ ΖΩΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ,ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ ΝΑΤΑΣΑ, ΔΕΛΗΓΚΑΡΗ ΣΙΒΟΝ, ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΖΕΡΜΠΟΥΛΗ ΕΦΗ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΚΑΛΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΜΕΝΗ, ΚΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΚΡΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΜΑΝΟΥΣΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΝΙΝΑ, ΠΑΪΣΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΜΑΡΙΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΙΤΣΑΛΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, DOROTHEA (ΣΑΜΑΝΙΔΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ), ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΤΑΞΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΡΙΚΑ ΑΘΗΝΑ, ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΓΑ

Εγκαίνια: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 11 Δεκεμβρίου2019 – 11 Ιανουαρίου 2020
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα & Τετάρτη: 11.00 – 16.00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 11.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00
Σάββατο: 11.00 – 14.00

Στην έκθεση συμμετέχει και η συνδημότισσά μας Ευφροσύνη Πιτσαλίδου με δύο πίνακες, (ο ένας εκ των οποίων είναι ο εικονιζόμενος, ονόματι "Φθινοπωρινή Σονάτα").

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.