Με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία συμπολίτες μας παίρνουν την πρωτοβουλία ίδρυσης Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας.

Μάλιστα πρόκειται για διπλά αξιέπαινη ενέργεια αφού η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που κατέβαλλε γι' αυτό (μιας και πρόκειται για πνευματικό της παιδί) η πρόσφατα αδικοχαμένη συμπολίτης μας και φίλη του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας - που πολλαπλά και πολύπλευρα στάθηκε δίπλα του με πλήθος εκδηλώσεων - κα Αλίκη Δημητριάδου δωρίζουν το όνομά της, σε ένδειξη αναγνώρισης, μνήμης και σεβασμού, στον υπό ίδρυση Σύλλογο.

Η ιδρυτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 6.30 μμ στην

αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες.

Ακολουθεί η πρόσκληση προς όλους όσοι αισθάνονται και θέλουν να βρεθούν κοντά στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας αρθρώνοντας τον εθελοντισμό και συνεισφέροντας σε προσφορά προς τους συνανθρώπους μας:


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.