Από επιτυχία σε επιτυχία προχωράει ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Θερμαϊκού Αντώνης Ζαβέρκος. Μετά την εκλογή του στην διοίκηση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας με μεγάλη αποδοχή (δεύτερος σε αριθμό ψήφων) ακολούθησε η ομόφωνη εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας & Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ).

Ως γνωστόν ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ είναι ένας διαδημοτικός σύνδεσμος στον οποίο συμμετέχουν οι Δήμοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης Θερμαϊκού, Θέρμης και Καλαμαριάς.


Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥ.Π.&Π.Α.Ζ.Α.Θ η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου και της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ εκλέχτηκε ομόφωνα ο κύριος Αντώνης Ζαβέρκος, εκπρόσωπος του Δήμου Θερμαϊκού και Αντιπρόεδρος ο κύριος Ματσαρίδης Στυλιανός, εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής:

Διοικητικό Συμβούλιο:

Ζαβέρκος Αντώνης (Πρόεδρος)-Δήμος Θερμαϊκού
Ματσαρίδης Στυλιανός (Αντιπρόεδρος)-Δήμος Καλαμαριάς
Γκιζάρης Στέργιος (Μέλος)-Δήμος Θέρμης
Πενόπουλος Ιωάννης(Μέλος)-Δήμος Καλαμαριάς
Παντελίδου Ναταλία (αναπληρωματικό μέλος)-Δήμος Καλαμαριάς

Εκτελεστική Επιτροπή:

Ζαβέρκος Αντώνης (Πρόεδρος)-Δήμος Θερμαϊκού
Ματσαρίδης Στυλιανός (Αντιπρόεδρος)-Δήμος Καλαμαριάς
Γκιζάρης Στέργιος (Μέλος)-Δήμος Θέρμης

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κύριος Σταύρος Ζαμπέτογλου έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της περιόδου 2009-2019 και στη συνέχεια ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο να έχει επιτυχία στο έργο του.

Από τη μεριά του, ο νέος Πρόεδρος, κύριος Αντώνης Ζαβέρκος, αφού ευχαρίστησε τον κύριο Ζαμπέτογλου και τους τρεις Δημάρχους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του μέσω των εκπροσώπων τους , συνεχάρη τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στη γενικότερη λειτουργία του Συνδέσμου, στον τρόπο προβολής του έργου που πραγματοποιείται και στην βελτίωση της εικόνας προς τον κόσμο. Δεσμεύτηκε επίσης πως θα έρθει σε επαφή με τα φιλοζωικά σωματεία και τους συλλόγους καθώς και με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να υλοποιήσει το έργο κατασκευής κυνοκομείου μέσα από το πρόγραμμα ΄΄ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ΄΄.

Θεωρούμε πως η εκλογή του Αντώνη Ζαβέρκου, γνωστός για την αυξημένη ευαισθησία του στα αδέσποτα και με συνεχή συμμετοχή στις φιλοζωϊκές δράσεις της περιοχής, σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση για την πορεία του Συνδέσμου, που είχε συγκεντρώσει αυστηρές κριτικές εξαιτίας της υποτονικής έως σήμερα λειτουργίας του.

Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο και στον φίλο Αντώνη καλή επιτυχία στο έργο τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.