Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Καψαλάκειο Πολιτιστικής Στέγη, στη Μηχανιώνα, το πρόγραμμα Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας, με την πραγματοποίηση της εξέτασης της σπιρομέτρησης (διαγνωστική μέθοδος για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας των πνευμόνων).
Το πρόγραμμα αποτελεί προσφορά - παροχή του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας προς τον πληθυσμό της υγειονομικής του ευθύνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού.

Για την υλοποίησή του συνεργάστηκαν άψογα το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Θερμαϊκού και το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας με ωφελούμενους τους συμμετέχοντες στις 10 συνεδρίες  που περιελάμβανε η συγκεκριμένη υγειονομική παρέμβαση.

Όπως πληροφορούμαστε υπάρχει βούληση το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του δήμου μας.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.