Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από κρούσμα σύφιλης σε έγκυο γυναίκα με ενδεχόμενη έκθεση ιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού που ηρθαν σε επαφή, χωρίς να προηγηθούν οι επιβαλλόμενες εξετάσεις. 

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο καθώς δεν υπήρξε καμιά επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση και τους διευθυντές των κλινικών, ενώ μόλις χθες και απο τα δημοσιεύματα ενημερώθηκε ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ.

 Το μέλος της ΠΟΕΔΗΝ Λάμπρος Καραγιώργος καταγγέλλει ως επικίνδυνη την προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών που υπάρχουν για την υπόθεση.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.